top_about

Een feestje kan niet meer voorbij gaan zonder lekkere cupcakes! In alle kleuren en smaken kan je ze eenvoudig en snel bestellen bij A Cup of Cake.

De cupcakes worden zoveel mogelijk gemaakt met verse en eerlijke producten en dagelijks met veel zorg en liefde bereid.

Goed om te weten: wij werken op basis van een unieke, luchtige en frisse roomcreme en niet met botercreme als topping op de cake. De roomcreme is veel luchtiger, frisser en smaakvoller dan botercreme

Maak kennis 
met onze kipjes

Deze flinke Zeeuwse dames zorgen dagelijks voor onze verse eieren, en die worden weer gebruikt in de cupcakes! Met een vrij gebied ter grootte van een voetbalveld hebben deze vrolijke dames meer dan genoeg ruimte, en dan proef je terug in de cake!

A Cup of Cake is de vrolijkste maar vooral zoetste online cupcake boetiek van Nederland! Met veel liefde bakken we dagelijks de meest kleurrijke en smaakvolle cupcakes. De cakejes zijn door heel Nederland te bestellen en kunnen al binnen 48 uur thuis worden bezorgd.

Op de bijna eetbare website is er voor iedereen een cupcake te vinden! Bij het sweets & cupcake menu vind je de meest heerlijke creaties en smaken.

Ook ben je aan het juiste adres voor originele cadeautjes en relatiegeschenken, zoals volledig gepersonaliseerde cupcakes met logo of bijvoorbeeld mooie pakketjes luxe thee van Tafelgut.

b_img_1
banner-3

Bij A Cup of Cake 
kan eigenlijk alles

Staat jouw smaak er niet in ons menu? Geen probleem! Natuurlijk is het ook mogelijk om bij A Cup of Cake een op maat gemaakte bestelling te plaatsen. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van cupcakes voor bedrijven (eventueel met bedrijfslogo) en evenementen, maar ook voor bruiloften, babyshowers en grote feesten.

Alles kan in de gewenste kleur, stijl en smaak worden gemaakt! Kijk bij speciale bestellingen voor nog meer leuke ideeën of ontwerp je cupcake zelf in Studio Cupcake.

Omdat we het 
gewoon leuk vinden

Wij van A Cup of Cake vinden het fantastisch om dagelijks met onze passie bezig te zijn. We zijn dan ook gedreven door het losmaken van een glimlach. Of het nu gaat om het genieten van een cupcake, het bekijken van de website of het uitpakken van een bestelling. Alles draait om dat positieve gevoel!

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op, om je speciale wensen te bespreken. Gebruik hiervoor het contactformulier op onze website, of neem telefonisch contact, tijdens onze openingstijden.