top_information

Bezorgen in heel Nederland

Bij A Cup of Cake kan je zeer eenvoudig een bestelling plaatsen via de website, betalen gaat net zo eenvoudig via iDeal. Indien je een bestelling voor 17.00 uur plaatst, kunnen de cupcakes al binnen twee dagen thuis worden bezorgd, uiteraard kan je ook een latere datum aangeven in het bestelproces of er voor kiezen om de cupcakes op te halen in onze boetiek. De boetiek is elke dag geopend m.u.v. feestdagen.

Op maat gemaakte cupcakes of grotere orders (75+) worden in overleg op de gewenste datum geleverd en kunnen in oveleg voor bedrijven ook via een factuur betaald worden. Deze grotere bestellingen voor bedrijven of bijvoorbeeld voor bruiloften worden in overleg bezorgd op elke gewenste dag. De kosten voor het verzenden zijn afhankelijk van de locatie.

Neem voor de kosten contact met ons op. Bestel je via de site, dan worden de kosten automatisch berekend aan de hand van je postcode.

Bezorgtijden en overige opties

De cupcake bestelling worden gekoeld bezorgd door een koerier die gespecialiseerd is in gebak. Bezorging vindt plaats tussen 08.30 en 17.30 uur (in de meeste gevallen tussen 09:30 uur en 14:00 uur). Particuliere (kleinere) bestellingen kunnen bezorgd worden op dinsdag t/m vrijdag. Grotere orders worden door ons zelf bezorgd in overleg op de gewenste dag of via een spoed-koeriersdienst.

Wij kunnen geen vaste tijden garanderen, maar voor een toeslag is het mogelijk om een gegarandeerde levertijd te kiezen. Mocht je hiervan gebruik willen maken, neem dan contact met ons op! (De tijdsleveringen zijn mogelijk vanaf € 15,- extra).

Meer vragen over
de bezorging?

Neem contact met ons op

Wat gebeurt er als ik
niet thuis ben?

Probeer ervoor te zorgen dat er altijd iemand op het bezorgadres aanwezig is die je bestelling kan aannemen; de cupcakes zijn versproducten en dus niet lang houdbaar.

De koerier probeert altijd je bestelling af te leveren bij het opgegeven bezorgadres. Mocht er niemand thuis zijn, dan probeert de koerier de bestelling af te geven bij je buren. Je krijgt dan een kaartje in je brievenbus, waar je bestelling precies is afgegeven.

Wanneer het niet mogelijk is om je bestelling bij je buren achter te laten, dan neemt de koerier het pakket mee terug en dient er een nieuwe bezorgafspraak gemaakt te worden. Hiervoor worden weer nieuwe bezorgkosten gerekend. U kunt in dit geval contact met ons opnemen per mail of telefoon.

Tip! Ben je niet thuis? Laat je bestelling dan bezorgen op je werkadres! Je kunt dit heel eenvoudig invullen bij ander bezorgadres.


Zelf ophalen?

Heb je online een bestelling geplaatst voor zelf op te halen in de boetiek? Dan staan je cupcakes klaar bij The Cake Room, aan de Veemarktstraat 69 te Breda. Je kunt vlakbij parkeren op de Vlaszak, 2 minuten lopen van onze nieuwe boetiek! De cupcakes staan klaar tijdens openingstijden van de boetiek.


Bewaaradvies

Bewaar de cupcakes op een koele plaats en in een gesloten verpakking maximaal drie dagen. Eet de cupcakes op kamertemperatuur, dan zijn ze zacht en lekker! Wil je de cakejes pas na een paar dagen eten? Dan raden wij je aan de cupcakes in te vriezen.

b_img_1
b_img_2