top_conditions

 Algemene Voorwaarden

1. Definitie

In de algemene voorwaarden hebben de volgende begrippen de volgende betekenis:
a. A Cup of Cake, hierna te noemen: 'A Cup of Cake'.
b. Opdrachtgever: Een opdrachtgever is een rechtspersoon die gebruik maakt van de diensten van A Cup of Cake.

2. Bestellingen

2.1. Besteltijden
De opdrachtgever kan bestellingen 24 uur per dag 7 dagen per week plaatsen op www.acupofcake.nl of www.studiocupcake.nl. Tussen winkeltijden ook telefonisch of in de boetiek.

2.2. Grote bestellingen
Voor grote bestellingen: 50 cupcakes of meer, dient de opdrachtgever contact op te nemen met A Cup of Cake. A Cup of Cake neemt dan zo snel mogelijk contact op met opdrachtgever om de bestelling door te nemen en een passende lever- / ophaaldatum af te spreken.

2.3. Logo/afbeelding op cupcake
Een logo/afbeelding wordt middels eetbare inkt op een ouwel/chocolade ondergrond geprint. Het logo/afbeelding dient door de opdrachtgever in JPEG, EPS, PDF naar info@acupofcake.nl te worden verstuurd. Afwijkingen wat betreft kleur kunnen mogelijk zijn. Aanleveren van het logo dient 14 werkdagen voor de afleverdatum bij ons binnen te zijn. Voor het ouwellogo geldt 4 dagen van te voren. Het logo kan via de e-mail worden aangeleverd.

2.4. Minimale afname
De minimale afname is 2 cupcakes via de website A Cup of Cake en 12 cupcakes via Studio Cupcake. In dewinkel geldt er geen minimale afname.

2.5. Allergie / Intolerantie
De producten van A Cup of Cake kunnen o.a. de volgende stoffen bevatten: kippen ei, gluten, koemelk, lactose, noten, pinda's, soja, tarwe, fructose, histamine, chocolade, vanille, fruit, caffeine, verschillende plantaardige oliën, meel, suikers, kleurstoffen, verschillende E nummers. Meer info over de ingredienten in jouw gekozen product, neem even contact met ons op via telefoon of mail.


3. Bezorging

3.1. Leveringstijden
Voor de cupcakes geldt een levertijd van twee werkdagen vanaf het moment van bestelling, mits de bestelling voor 17.00 uur is geplaatst. 
Voor “grote en afwijkende bestellingen” wordt de levertijd samen met de opdrachtgever nader bepaald.

Bezorgingen vinden in het algemeen plaats van dinsdag tot en met zaterdag tussen 09.00 uur en 17.30 uur. Er vindt geen bezorging plaats op maandag, zondag, feestdagen, Koninginnedag en oudejaarsdag. A Cup of Cake behoudt het recht om af te wijken van bovengenoemde leveringstijden. Wanneer de opdrachtgever een gewenste aflevertijd heeft opgegeven dan is dit een indicatietijd en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. A Cup of Cake is niet verantwoordelijk voor herlevering van het pakket bij foute of onvolledige adressering. A Cup of Cake is niet verantwoordelijk voor herlevering of geldteruggave indien het product geweigerd wordt op het bezorgadres.

Let op! In de zomerperiode en met warme dagen kunnen we i.v.m. versheid de bestelling maar 1 maal aanbieden, zorg ervoor dat er iemand aanwezig is die de cupcakes kan aannemen.

3.2. Aflevering 
Voor bedrijven worden de cupcakes afgeleverd bij de receptie indien deze aanwezig is. A Cup of Cake is niet verantwoordelijk voor de interne aflevering. Mochten de cupcakes niet op het afleveradres bezorgd kunnen worden, dan zal de chauffeur trachten de cupcakes bij een nabijgelegen adres te bezorgen. Indien dit niet mogelijk is, dan worden de cupcakes weer meegenomen en wordt er een afhaalbericht in de bus gedaan. De cupcakes worden hierna 24 uur bewaard. Nabezorging vindt alleen plaats in overleg met de opdrachtgever, de opdrachtgever dient zelf contact op te nemen met de bezorgservice om hiervoor een afspraak te maken.

3.3. Spoedbezorging
Mocht de opdrachtgever cupcakes met spoed willen bestellen dan dient de opdrachtgever contact op te nemen met A Cup of Cake, telefonisch. 

3.4. Handtekening
Voor de bestelling moet getekend worden. Deze handtekeningen worden gedurende 3 maanden na afleverdatum bewaard en worden hierna vernietigd. 

3.5. Overmacht
A Cup of Cake is niet aansprakelijk inzake overmacht. onder overmacht wordt verstaan: abnormale en onvoorziene omstandigheden die onafhankelijk zijn van de wil van degene die zich erop beroept en waarvan de gevolgen ondanks alle voorzorgsmaatregelen niet konden worden vermeden zoals, natuurrampen, stakingen, langdurige internetstoringen enzovoort. 

3.6. Vertraging / beschadiging
A Cup of Cake kan niet aansprakelijk worden gesteld voor vertragingen in aflevering of eventuele beschadigingen door toedoen van derde partijen zoals een externe koeriersdienst. Verzending geschiedt geheel voor eigen risico van de opdrachtgever. Uiteraard zullen we altijd zoeken naar een juiste oplossing, mochten de producten beschadigd of te laat zijn afgeleverd.

3.7. Afhalen
Het afhalen van de bestelling is mogelijk in de boetiek in Breda. Adres: St. Janstraat 6, 4811ZL Breda.

4. Prijzen

4.1. Alle prijzen vermeld op de website www.acupofcake.nl zijn inclusief 6% BTW en in euro's.

4.2. Prijzen zijn onder voorbehoud van zetfouten en wijzigingen.

4.3. Prijzen worden binnen de looptijd van de aanbieding niet verhoogd, tenzij wettelijke maatregelen dit noodzakelijk maken.

4.4. Alle prijzen op de site zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten. Voor de gevolgen van druk- en zetfouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

5. Betaling

5.1. Facturatie
Voor zakelijke opdrachtgevers wordt de factuur binnen 1 week na levering van de bestelling verstuurd door A Cup of Cake. Tenzij schriftelijk anders overeengekomen dienen betalingen netto binnen 14 dagen voldaan te worden. Bij een totaalbedrag hoger dan 500 euro, vragen wij een minimale aanbetaling van 35% van het totaalbedrag. Dit bedrag dient te worden voldaan voor de afleverdatum.

5.2. Particulieren
Voor particuliere opdrachtgevers is facturatie niet direct mogelijk en kan men gebruik maken van de volgende betaalmethode: iDeal of betaling in de boetiek; contant of per pin.

5.3. Korting
Aangeboden kortingen zijn alleen van toepassing mits de factuur binnen de gestelde termijn van 28 dagen worden voldaan. Bij gebruik van kortingscodes bij de betaling bepaalt A Cup of Cake of de korting correct is toegepast en beslissen wij derhalve of de korting kan worden toegekend. In geval van foutieve toepassing behoudt A Cup of Cake zich het recht de bestelling te annuleren.

6. Aansprakelijkheid

6.1. Adressering/data
A Cup of Cake kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het aanleveren van foutieve adressen en/of afleverdata.

6.2. Logo/tekst
A Cup of Cake kan niet aansprakelijk worden gesteld voor druk,- en/of zetfouten van logo/afbeelding en tekst.

6.3. Bezorgen
A Cup of Cake kan niet aansprakelijk worden gesteld voor vertragingen in aflevering of eventuele beschadigingen door toedoen van derde partijen zoals een externe koeriersdienst. Verzending geschiedt geheel voor eigen risico van de opdrachtgever. Uiteraard zullen we altijd zoeken naar een juiste oplossing, mochten de producten beschadigd zijn afgeleverd.

7. Annulering

7.1. Door opdrachtgever
Om een bestelling te annuleren dient de opdrachtgever contact op te nemen met de klantenservice van A Cup of Cake. Dit kan telefonisch of via email. A Cup of Cake kan niet garanderen dat de bestelling kosteloos geannuleerd kan worden. Eventuele kosten worden bij annulering in rekening gebracht aan de opdrachtgever. 

7.2. Door A Cup of Cake
A Cup of Cake behoudt zich het recht toe om bestellingen die moeten worden voorzien van beledigende of aanstootgevende afbeeldingen en/of teksten te weigeren zonder opgaaf van reden aan de opdrachtgever.

8. Retourzendingen

8.1. Alle artikelen, met uitzondering van de versproducten (producten die kunnen bederven) kunnen binnen 7 dagen na ontvangst geretourneerd worden waarna het totale aankoopbedrag exclusief bezorgkosten overgemaakt wordt op een vooraf op te geven bank rekeningnummer. Hierbij geldt echter nadrukkelijk dat de verzegeling/verpakking van de artikelen niet verbroken mag zijn en de artikelen in ongeschonden staat bij A Cup of Cake worden afgeleverd. Dit conform de Wet Verkoop op Afstand. Indien dit aspect niet in acht wordt genomen kunnen wij de artikelen helaas niet terugnemen en de betaling niet ongedaan maken.

8.2. Je bent verplicht te controleren of de bij je thuis bezorgde artikelen voldoen aan de bestelling. Indien dit niet het geval is, dan kan je dit binnen 24 uur per e-mail aan ons melden onder vermelding van het ordernummer en een duidelijke uiteenzetting waarom het artikel niet voldoet. A Cup of Cake zal het artikel vervangen of de betaling ongedaan maken indien is aangetoond dat je het artikel niet accepteert op gegronde redenen. In het uitzonderlijke geval dat een artikel wordt geleverd dat niet voldoet aan de bestelling dan behoudt A Cup of Cake zich het recht voor het artikel te vervangen door een nieuw exemplaar of het betaalde bedrag te retourneren exclusief bezorgkosten.

9. Wijzigingen

Om een wijziging door te geven dient de opdrachtgever contact op te nemen met de klantenservice van A Cup of Cake. Dit kan telefonisch of via email. A Cup of Cake kan niet garanderen dat de bestelling gewijzigd kan worden. Eventuele kosten bij wijziging worden in rekening gebracht aan de opdrachtgever.

10. Klachten

Op werkdagen van 10.00 uur tot 18.00 uur kunt u voor klachten en vragen terecht bij de klantenservice van A Cup of Cake. Dit kan telefonisch of via email. Klachten worden tot 7 dagen na bevestiging of aflevering in behandeling genomen.

11. Uitstraling

11.1. Product
De uitstraling van onze producten kan afwijken van de producten getoond op www.acupofcake.nl of www.studiocupcake.nl. De cupcakes worden geleverd in speciale kartonnen cupcake-dozen, goedgekeurd door de voedsel- en warendienst.

11.2. Verpakking
Onze verpakkingen zijn in de meeste gevallen voorzien van een A Cup of Cake logo. getoonde verpakkingen kunnen afwijken. Indien de door u bestelde producten verpakt moeten worden in verpakkingen zonder dit logo dan dient u dit voor aanvang van uw order via email aan te geven.

12. gewichten

Eventueel aangegeven gewichten van onze producten zijn indicatief en kunnen met een marge van 10% afwijken.

13. Woord- en beeldmerken beschermd

Alle woord- en beeldmerken op deze website zijn eigendom van A Cup of Cake tenzij anders aangegeven. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van A Cup of Cake is het niet toegestaan gebruik te maken van deze merken. Elk gebruik dat niet geoorloofd is, wordt beschouwd als merkinbreuk en zal met alle mogelijke juridische middelen worden bestreden.

Heb je nog vragen?

Indien je nog vragen hebt over de algemene voorwaarden, privacybeleid of de disclaimer van A Cup of Cake, dan kan je contact met ons opnemen. Onze klantenservice helpt je graag verder als je informatie nodig hebt of als je jouw gegevens wilt wijzigen. 
In het geval wijziging van onze algemene voorwaarden dan vind je op deze pagina altijd de meest recente informatie.

Adres- en contactgegevens:

A Cup of Cake
Veemarktstraat 69
4811ZD Breda

BTW-nummer: NL167803694B01
KVK nummer: 53263456
IBAN: NL54INGB0005020059
BANK SWIFT: INGBNL2A

 

 Allergenen informatie

Heb jij een allergie of intolerantie en wil je weten welke stoffen er in een bepaald product zitten? Neem dan even contact met ons op via de mail of telefoon. Het kan zijn dat we het product voor je kunnen aanpassen of een alternatief kunnen bieden.

De producten van A Cup of Cake kunnen o.a. de volgende stoffen bevatten: kippen ei, gluten, koemelk, lactose, noten, pinda's, soja, tarwe, fructose, histamine, chocolade, vanille, fruit, caffeine, verschillende plantaardige oliën, meel, suikers, kleurstoffen, verschillende E nummers.